avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,am si eu o intrebare: La un contract de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,am si eu o intrebare: La un contract de mandat ca ...

Buna seara,am si eu o intrebare:
La un contract de mandat ca presedinte al unei asociatii de proprietari remunerat cu 350 Ron net fiind si pensionar ce sume se retin catre stat care se platesc de catre asociatie si de cel ce este retribuit?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:32, 29 Noiembrie 2023
Buna ziua,
Angajatorul (asociatia) retine, declara si vireaza la bugetul de stat toate contributiile (CAS, CASS, impozit) din brutul angajatului, asociatia nu datoreaza CAM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retribuire presedinte de asociatie pensionar catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , as dori sa stiu care este posibilitatea de retribuire a presedintelui de la asociatia de proprietari care este si pensionar limita de varsta fara ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit presedinte de asociatie IrinaMona IrinaMona Buna ziua. Am o intrebare. O persoana, pensionar, este presedinte la o Asociatie de proprietari in baza unui contract de comodat. Ce se contributii se retin ? ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate). Venitul net obtinut lunar de la asociatia de ... (vezi toată discuția)