avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Mă aflu într-o situație dificilă .Trăiesc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Mă aflu într-o situație dificilă .Trăiesc în concubinaj ...

Bună. Mă aflu într-o situație dificilă .Trăiesc în concubinaj cu partenerul avem o fetiță de 2 ani el m a amenințat ca ma da afară și mi a zis să plec și fata o păstrează el, precizez ca am și eu domiciliul la el pe cartea de identitate am domiciliul la adresa lui. Vă rog să îmi spuneți cum să acționez dacă mă poate da afară?Daca îmi poate păstra fata la el? Precizez ca mi-a luat chelie de la casa de la mașină( este a lui dar o foloseam eu ) și mi-a zis să plec la prima oră fără fetița.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
Mada D, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 29 Noiembrie 2023
Nu plecați deocamdată și în niciun caz fara ea. Dacă insista și dace scandal, chemati politia.
Aranjați intai unde va mutati și luati copilul. Adresati-va instantei și cereti sa acercitayi impreuna autoritatea parinteasca, ca minora sa aibă locuinta la dvs și tatăl sa plateasca pensie copilului.
Apelati la un avocat.
Parinti aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsire de libertate si amenintare danuta2010 danuta2010 buna ziua, am si eu o intrebare. sa incep prin a povesti ce s-a intamplat. sunt divortata din septembrie 2014. custodie comuna, domiciliul fetitei la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia ... Oana miruna Oana miruna Bună ziua trăiesc în concubinaj de 6 ani,în urma căreia a rezultat o fetita de 1 an și 6 luni ,concubinul a devenit foarte violent din cauza băuturi eu ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)