avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator conf cu original
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator conf cu original

Bună ziua,

Rog ajutor în următoarea problemă: un SRL este implicat intr un proces…ni s a cerut să dovedim calitatea de reprezentant legal….am scos online un certificat constatator de la ONRC.

Nelămurirea mea este dacă mai trebuie semnat/ștampilat conform cu originalul. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
elutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 29 Noiembrie 2023
Trebuie semnat " conform cu originalul" .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Informatii mediere AlinaBadea08 AlinaBadea08 una ziua, Am si eu niste nelamuriri referitoare la mediere. Am o neintelegere cu o firma de constructii (referitoare la vicii ascunse apartament). Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat la licitatie online din germania (acte) Adrxfb Adrxfb Buna ziua, am cumparat recent un automobil din tara care a fost achizitionat din Germania de pe un site de licitatii. Proprietarul auto din Romania (firma) ... (vezi toată discuția)