avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Tranzactie frauduloasa prin Booking.com
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tranzactie frauduloasa prin Booking.com

Am facut o rezervare prin Booking.com la un hotel din Danemarca si am primit un email de la booking ca trebuie sa efectuez plata cazarii pentru a confirma. Am intrat in contul de Booking si era acelasi mesaj in chat-ul hotelului respectiv cu link-ul de plata, care avea precompletate datele mele personale si datele rezervarii. Dupa efectuarea platii, am aflat ca fusese spart contul de booking al hotelului. Banca nu a putut debloca tranzactia si nu am primit o solutie nici de la Booking, nici de la hotel. Ce masuri pot lua legal in aceasta situatie?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
cristinaGtan, utilizator

Alte discuții în legătură

Am facut o rezervare pe booking.com pt o cazare tip apartament ... ionut_mhl ionut_mhl Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia. Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am ... (vezi toată discuția)
Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)
Marire tarif cazare dupa plata avansului vlsound vlsound Buna ziua, Am rezervat azi telefonic o cazare la o pensiune. Am primit pe email factura proforma pt avans cu 50% din tariful agreat. In email e precizat ca ... (vezi toată discuția)