avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna ziua, un coleg de facultate se ocupa cu comercializarea de cursuri online de facut bani, unul dintre cursuri este cel al lui Andrew si Tristan Tate. As putea sa-l raportez undeva? Din cate am citit pe acest site, Politia, ANAF si ORDA nu vor face absolut nimic atat timp cat Andrew sau Tristan Tate nu depun o reclamatie pentru incalcarea drepturilor de autor, este adevarat sau se pot sesiza din oficiu? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract pe 2 ore sau chiar fara contract spdes spdes Buna ziua, de ceva timp lucrez la o firma de Web design dar au refuzat sa-mi faca un contract pe 8 ore ci doar 2 pentru a evita plata la stat a taxelor. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi ebook rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Cu eforturi considerabile am reusit sa elaborez un ebook pe care as dori sa il comercializez prin intermediul internetului. Nu doresc ... (vezi toată discuția)