avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract determinat. Va rog sa-mi spuneti daca un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract determinat. Va rog sa-mi spuneti daca un contract de ...

Contract determinat. Va rog sa-mi spuneti daca un contract de munca determinat incheiat pe 8 luni si prelungit cu 4 luni se mai poate prelungi cu 2 luni? Multumesc
Cel mai recent răspuns: vas22 , utilizator 21:24, 6 Decembrie 2023
Da, se mai poate prelungi cu 2 luni.
Insa trebuie sa fie conditionat de existenta unui proiect?
In principiu , da .. dar nimeni nu controleaza asa ceva.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata - cim nou Herra_ Herra_ După data de 1 mai 2011, când prevederile Legii nr. 40 din 2011 privind modificarea și completarea Codului muncii, au intrat efectiv în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tullio tullio Buna ziua, va rog daca se poate sa-mi spuneti de cate ori are dreptul angajatorul sa reinnoiasca contractul de munca pe perioada determinata aceleiasi ... (vezi toată discuția)