avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... penalitati la rate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

penalitati la rate

in 2005am contractat un credit de nevoi personale,am achizitionat un televizor si un frigider.creditul l-am facut in magazin si am primit si un card de credit.extrasul de cont se emite in data de 20 a lunii,iar scadente este in data de 7-8 a lunii urmatoare.intrebarea mea este,de ce dupa aceasta data se emit penalitati de 45 de ron,deci dupa 18 zile de la data emiterii extrasului?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 18:55, 1 Februarie 2010
Trebuie sa cititi contractul pe cate l-ati semnat . In spatele acelui card se afla sigur un contract. Solicitati detalii imprumutatorului si asa o sa aflati temeiul in baza caruia va sunt solitate penalitatile.
Teoretic, daca platiti la scadenta nu aveti de ce sa suportati penalitati.
Cred ca stiu la ce firma aveti creditul, deoarece am recunoscut penalizarea de care vorbiti.
Eu am fost la sediul acestei firme saptamana trecuta si am cerut explicatii asupra acestei penalizari de 45 lei, deoarece am platit rata a doua zi dupa data scadentei si voiam sa stiu daca voi plati si penalitatea.. Mi s-a spus ca nu se aplica penalizarea decat daca intarzii cu plata ratei peste 5 zile dupa scadenta.
Daca sunteti din Bucuresti, e bine sa va deplasati pana la sediul lor ( adresa e trecuta pe extrasul de cont) si sa cereti explicatii asupra tuturor neclaritatilor pe care le aveti.
De asemeni mi s-a spus ca ei nu percep comision de rambursare anticipata. Sa speram ca asa este!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme societate ramo23i ramo23i Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
Card de credit freecv2007 freecv2007 Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit de la ... (vezi toată discuția)
Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)