avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comision performanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comision performanta

Sunt administrator si asociat unic la un srl, cu contract de munca.. Firma merge bine, datoriile catre stat achitate, profit nerepartizat foarte mare (dividende neplatite). Imi pot oferi un comision de performanta? Exista prevederi legale pentru asta? Daca da, care ar fi taxele? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 1 Decembrie 2023
Prin decizia dvs sau a asociatului unic, se poate acorda asa ceva .. taxele sunt aceleasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Nou asociat in srl AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt administratorul si unicul asociat al unei SRL din Noiembrie 2011. Vreau sa ma asociez cu inca o persoana in vederea accesarii unor furnizori ... (vezi toată discuția)
Bani in casa tony123 tony123 Buna ziua. Vreau sa suspend o firma, dar am bani in casa cam multi, cum as putea sa fac sa 'scap de ei', sa platesc administratorul? cat se plateste impozit pt ... (vezi toată discuția)