avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unchiul meu a lucrat la TEPRO IASI 1 an 1975-1976 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unchiul meu a lucrat la TEPRO IASI 1 an 1975-1976 stiti unde ...

Unchiul meu a lucrat la TEPRO IASI 1 an 1975-1976 stiti unde asi putea intreba de arhiva sa sun sau sa intrebde cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:06, 2 Decembrie 2023
Puteti intreba mai jos unde se afla arhiva
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)