avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unei case Bună. Am un moștenit un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unei case Bună. Am un moștenit un teren de 1 hectar ...

Construirea unei case
Bună.
Am un moștenit un teren de 1 hectar cu casa .La marginea localități. Vreau sa mai costruiesc o casa pe acel teren ..primăria îmi zice ca nu pot costrui pentru ca terenul ei lau transformat în teren. Industrial .
Ce pot face ...
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:26, 5 Decembrie 2023
il vindeti si va cumparati un teren in zona rezidentiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila transformarea unui teren extravilan intr-unul intravilan? ale15 ale15 Buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Bunica mea detine un teren la tara (12ari), la iesirea din sat. Acesta nu este intabulat, dar are ... (vezi toată discuția)
Intravilan planet planet va rog frumos sa ami spuneti cum pot sa aflu sigur daca terenul meu este intravilan? de la cine l-am cumparat mi-a zis ca este intravilan dar mi-sa spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)