avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Îmi poate spune cineva ce pot face în cazul în care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Îmi poate spune cineva ce pot face în cazul în care am 3 popriri ...

Îmi poate spune cineva ce pot face în cazul în care am 3 popriri pe salariu..iar angajatorul meu îmi oprește câte 1200 lei în fiecare luna ..la început a platit 5 luni de zile la ANAF ..defapt 4 ca într-una din cele 5 nu a platit deloc..dar banii mi i'a oprit...iar din august pana în prezent n'a mai platit nimic..și.mi'a oprit în fiecare luna bani..ce pot face
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 3 Decembrie 2023
Plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Credite bancare/ifn-uri Arrow127 Arrow127 Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat- executare silita cica elena cica elena Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului? (vezi toată discuția)