Buna ziua! Sunt divortat de 8 ani si in urma casatoriei au rezultat 2 copii, care la data divortului erau minori. Din anul 2019 ambii au declarat ca nu doresc sa mai aiba nici un contact cu mine ca tata. Din anul 2020 cand a fost actualizata pensia de intretinere, baiatul cel mare a devenit major si pensia de intretinere a continuat conform legii pana la maxim 26 de ani. Insa dupa ce pensia a fost actualizata si acesta a dus la tribunal dovada ca este student la zi la facultatea de informatica economica, acesta a renuntat la studii eu platindu-i in contianure fara sa stiu acest lucru. La un an m-a anuntat printr-un plic ca a renuntat la prima facultate si ca s-a inscris din nou la facultatea de cibernetica forma de invatamant la distanta. Acum in anul 2023, a renuntat si la facultatea de cibernetica si s-a inscris la administratie publica. Intrebarea mea este: se afla in continuare de studii? si pana cand sunt obligat sa ii platesc pensia deoarece el poate renunta si la facultatea actuala.