avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Fiind perioada in care companiile acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Fiind perioada in care companiile acorda premii, va ...

Buna ziua,
Fiind perioada in care companiile acorda premii, va rog un raspuns la urmatoarea intrebare :
Pentru membrii Consiliului de administratie se pot acorda premii de Craciun (300 lei) in aceleasi conditii ca si pentru salariatii societatii, respectiv fara alte taxe (impozit, CAS, CASS)?
Mentionez ca administratorii au un contract de administrare
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: adrianrus25 , utilizator 08:17, 5 Decembrie 2023
Legea se refera la angajati, dar daca in contractul de administrare sunt prevazute acordarea de cadouri in bani si in natura, atunci se pot acorda. Insa , in opinia mea, acestea sunt taxabile.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea premiului e venit neimpozabil? carmeniurasog carmeniurasog Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea speta:dorim sa acordam un premiu fiecarui salariat ,avand ca motivatie \"30 ani de la ... (vezi toată discuția)
Impozitare premii acordate din venitul sindicatului gabieru gabieru revin desi la postarea din mai nu am primit niciun raspuns. poate de data asta trezesc interesul cuiva. conform art 25, litera e) din legea 62/2011, ... (vezi toată discuția)
Contract de administrare cezara_mf cezara_mf Buna ziua, La subiect...sotul meu are contract de administrare iar eu nu am servici. Ma poate lua in intretinere sau coasigurare? Multumesc anticipat pt ... (vezi toată discuția)