avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii pentru sonorizari evenimente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii pentru sonorizari evenimente

buna seara,pot intocmi un contract prestari servicii pentru sonorizari la evenimente private cu un PFA cod caen 9002?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa prestari servicii muzicale. chitanta sau bf?! valimaties valimaties Buna ziua. Stiu ca s-a discutat in multe postari acest subiect, dar pentru domeniul meu de activitate nu stiu exact care sunt reglementarile. Domeniu de ... (vezi toată discuția)
Am un pfa cod 9002; prestez pe baza contract (sonorizari). dumiel dumiel Am un Pfa cod 9002.prestez activitati pe baza contract (sonorizari).S a intamplat ca fizic sa nu pot onora contractul.Pot imputernici pe fiul meu care ... (vezi toată discuția)
Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)