avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am de gand sa fac o cerere de recuzare a unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am de gand sa fac o cerere de recuzare a unui judecator pentru ...

Am de gand sa fac o cerere de recuzare a unui judecator pentru favorizarea pe fata a partii adverse.
Ce se intampla la termenul respectiv? Am citit ca recuzarea se face la inceputul dezbaterilor. La inceputul tuturor dezbaterilor in sala sau a dosarului meu? Apoi se suspenda pana la solutia recuzarii sau se continua cu discutiile privind dosarul, e de facut un interogatoriu? Cat este taxa de timbru la recuzare la fond, va rog? Obiect- pretentii.
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 05:36, 6 Decembrie 2023
Buna ziua !

Trebuie sa aveti motive intemeiate - legislatia este destul de clara pentru acest subiect.

Opinia dumneavoastra prin care afirmati de favoritarea partii adverse nu este intemeiata.

Mai consultati avocati cu expertiza.

O zi placuta!

Astept raspunsuri la ce am intrebat.
Parerile personale nu ma intereseaza.

marius_explorator a scris:

Buna ziua !

Trebuie sa aveti motive intemeiate - legislatia este destul de clara pentru acest subiect.

Opinia dumneavoastra prin care afirmati de favoritarea partii adverse nu este intemeiata.

Mai consultati avocati cu expertiza.

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare judecatori ContSters57986 ContSters57986 as dori sa stiu cum se poate recuza un judecator si daca se plateste recuzarea (vezi toată discuția)
Recuzare complet de judecata in recurs la ordonanta presidentiala aadialeda aadialeda av paratului,vrand sa amane solutionarea cauzei,a cerut recuzarea completului (partial), s-a stabilit un termen de inca 2 saptamani, la un complet specializat, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba judecatorul? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as avea si eu o dilema: cum se poate schimba judecatorul la care se afla dosarul meu? sub ce pretex si cum? eu am impresia -nu ca lumea ... (vezi toată discuția)