avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau să inchei un contract în UE pe ÎI.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau să inchei un contract în UE pe ÎI.

Bună ziua,

Vreau să inchei un contract în UE pe ÎI.
Venitul anual va fi de 36.000€. Va trebui să fiu prezent în persoană în timpul săptămânii la beneficiar timp de 6 luni.
Sunt curios dacă e rentabil ținând cont de nivelul de impozitare aplicat ÎI.
Adică în situația de față, chiria, închiriatul mașinii și biletele de avion ar putea fi considerate cheltuieli deductibile?
Și dacă sunt deductibile să zicem în valoare de 6000€, atunci cass se aplică pentru 23.800euro și cas și impozitul pe venit pentru 30.000-cass?

Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa si deschidere microintreprindere, acum ca nu mai e norma de venit pe it? marius1975_2 marius1975_2 Acum ca au scos norma de venit pe IT, ma gandesc sa deschid o microintreprindere, ca se poate opta pentru 3% din cifra de afaceri. Dar nu stiu cat de mult o sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte de inchiriere ancasb ancasb buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca contractele de inchirire si cel de comodat se inrgistreza undeva?Detin ambele contracte si nu stiu cum sa procedez si daca ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen 6201 - facturare client non-ue 2016 RaduB123 RaduB123 Buna ziua, La momentul actual sunt PFA in sistem real(cod CAEN 6201). Ar urma sa inchei un contract de dezvoltare soft cu o firma din afara UE(Canada). Am ... (vezi toată discuția)