avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, nu gasesc Certificatul de casatorie al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, nu gasesc Certificatul de casatorie al bunicilor, ...

Buna ziua, nu gasesc Certificatul de casatorie al bunicilor, cum pot obtine un duplicat? Ambii bunici si tatal meu sunt decedati. La primarie mi-a spus ca nu imi pot da mie duplicat, numai unei institutii. Am nevoie pentru succesiune. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kosty40 , utilizator 08:22, 8 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se eliberează certificate de naștere sau căsătorie pentru persoane decedate !
Notarul poate cere un extras de pe actul de căsătorie al bunicilor, este singurul mod de a obține datele necesare.
Va multumesc pentru raspuns.
Mergi la starea civila ,faci o cerere și arăți legătură ta cu bunici ,adică certificat de naștere al tău,de deces al tatălui ...Este foarte simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Succesiune, nu am actele imobilului din masa succesorala danielstroe danielstroe Buna ziua, Am un var primar care a murit in 2009. Eu sunt singurul mostenitor al lui, a lasat in urma o casa+ teren intr-un sat.... Vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând ... Georgiana59 Georgiana59 Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând eu si bunicul meu moștenitorii casei, in urma succesiunii. Menționez ca tatăl meu, a ... (vezi toată discuția)