avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând ...

Buna ziua!
În 2014, tatăl si bunica mea au decedat, rămânând eu si bunicul meu moștenitorii casei, in urma succesiunii. Menționez ca tatăl meu, a fost unicul fiu al bunicilor mei, iar eu singura nepoată. În anul 2020, bunicul meu a decedat si am început procedurile de succesiune. Dețin toate actele, inafara de certificatul de căsătorie al bunicilor mei, care a fost prezentat în prima succesiune. Pentru asta, sunt plimbata între starea civila și notariat din cauza acestui act, care este pierdut, pe care nu il pot obține eu, personal.
Va rog frumos, sa îmi spuneți cine este în masura sa solicite eliberarea unui duplicat dupa acest act sau dacă mai este nevoie de el.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:36, 17 Mai 2021
Notarul public la care dezbateti succesiunea poate intreprinde demersurile necesare pentru obtinerea de la Oficiul de Stare Civila un extras din registrul de stare civila pentru uzul oficial care sa ateste casatoria bunicului cu bunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul legal sa solicit documentele sau nu? Marius-Toader Marius-Toader Am dreptul legal sa solicit documentele sau nu? Buna seara! Am fost impreuna cu tatal meu la notar ca sa facem o procura pentru a ma ocupa de un teren al ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine o copie dupa certificatul de deces? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: Tatal meu a murit in urma cu o luna. Nu a tinut legatura cu copii decat telefonic in ultimii 25 ani. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu gasesc certificatul de casatorie al bunicilor, ... SC STAFF EVAL SRL SC STAFF EVAL SRL Buna ziua, nu gasesc Certificatul de casatorie al bunicilor, cum pot obtine un duplicat? Ambii bunici si tatal meu sunt decedati. La primarie mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)