avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Am pierdut un proces si am de platit 24000 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Am pierdut un proces si am de platit 24000 lei daune ...

Buna seara. Am pierdut un proces si am de platit 24000 lei daune morale. Sunt angajat si detin o proprietate. Intrebarea mea este daca voi fi executat silit pe imobil sau mi se va opri din salariu cota parte. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:58, 6 Decembrie 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs cum ați.proceda dacă ați fi în locul.partii adverse?
Ati aștepta plata creanței în n ani sau ați vrea să recuperați banii cât mai repede.?Dacă va opta pt executarea silita vindeți masina,împrumutați va la rude,nu riscați o executare silita pe un imobil pt 5000 E..
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
La o datorie de peste 10 mii de lei, executarea poate fi și imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut fără acte am împrumutat 12000 de euro de la un vecin. ... IoanaIoana038 IoanaIoana038 Împrumut fără acte Am împrumutat 12000 de euro de la un vecin. I am restituit 9000 de euro însă de ceva vreme nu mai am posibilitatea de a pune bani ... (vezi toată discuția)
Poprire, cuantum Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Dupa divortul din 2008 , cei doi copii au ramas la mine, si partajul din 2010, am ramas cu cateva \"datorii\": eu la fostul sot (2000 lei) el la mine (5000 ... (vezi toată discuția)
Succesiune urmata de executare MYHAELAB MYHAELAB In urma succesiunii {sotul decedat} si a unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile sa stabilit o sulta rezultata pentru socrii si cumnat iar o ... (vezi toată discuția)