avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am S.S.D. ,ce trebuie sa urmeze pentru a fi studii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am S.S.D. ,ce trebuie sa urmeze pentru a fi studii de lunga durata-licenta.Pot ...

Am S.S.D. ,ce trebuie sa urmeze pentru a fi studii de lunga durata-licenta.Pot completa cu masterat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 6 Decembrie 2023
Pot candida la programe de studii universitare de masterat absolvenții cu diplomă de licență sau echivalentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii academice post-universitare in nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare. edmond79 edmond79 Conform legii actuale a invatamantului unde se incadreaza studiile postuniversitare academice ? Sunt ele echivalente cu un master sau sunt in afara scalei. In ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat universitatea- specializare chimie fizica, ... archana archana Buna ziua. Am terminat universitatea- specializare chimie fizica, in anul 1997, studii cu durata de 5 ani si examen de licenta. Va rog sa imi spuneti conform ... (vezi toată discuția)