avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dupa depunerea contestatiei mele asupra unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dupa depunerea contestatiei mele asupra unei contraventii rutiere, ...

Dupa depunerea contestatiei mele asupra unei contraventii rutiere, mi.a ajuns azi un plic in care se menționează sa prezint dovezile mele, asta in 10 zile de la data comunicării.
Problema este ca fața de plicurile anterioare pe care aveam stampila cu data primirii, pe acesta nu am.
Este vreo problema in a demonstra ca azi mi.a venit plicul si sa pot numără cele zile de azi ?
Daca ar fi sa ma iau dupa data expedierii de pe plic , as mai avea doar 1 zi.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2023
ku990, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:55, 7 Decembrie 2023
Depuneti cat mai repede dovezile solicitate, pastrati plicul in caz de discutii.

Insa instanta se va orienta dupa ce are la dosar, respectiv dupa recipisa de confirmare a expedierii unde ar trebui sa existe data expedierii si data primirii, caci e greu de grezut ca va lipsi data de pe ambele inscrisuri.

Daca nu se va putea face dovada datei primirii sunteti in termen sa le indepliniti, insa daca data va putea fi determinata si iesiti din termen veti fi decazut din dreptul de a solicita administrarea acelor dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata intampinare doriangray doriangray Buna ziua! Am primit o cere de chemare in judecata, de fapt nu stiu cum sa-i spun , cineva m-a reclamat la tribunal, sectia civila , deci nu la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu plangerea prin posta... camylove camylove Am trimis o plangere prealabila in ultima zi din termenul de 60 de zile... Azi mi-a venit recipisa si am vazut ca postasul de destept ce a fost, in loc sa ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am primit un plic de la tribunal(am fost dat in judecata de o persoana) si mi-i se spune sa depun intimpinarea in 25 de zile. Termenul se calculeaza ... (vezi toată discuția)