avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini ...

Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini si-a pus un dulap de lemn. La recunoasterea ISU ne-a fost atrasa atentia ca doar dulap metalic au voie sa puna. I s-a atras atentia proprietarului in legatura cu cele spuse de pompieri dar el nu vrea sa il ia pina nu i se spune reglementarea legala care ii interzice ac lucru. Care ar fi posibilitatea legala ca presedintele sa il faca sa respecte cele spuse de ISU pe acest proprietar ?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
cirnu72, utilizator
Cel mai recent răspuns: grxbox , utilizator 16:52, 22 Ianuarie 2024
Eu zic sa nu va mai complicati cu el, la urmatoarea verificare scriu amenda pe asociatie si apoi i-o puteti imputa.

Nu plateste benevol, actiune in instanta, castigati si plateste si mai mult ( onorariu avocat-eu as angaja si avocat pentru actiunea in instanta, eventuale penalizari pentru neplata la timp a amenzii...).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Ionut.ion a scris:

Eu zic sa nu va mai complicati cu el, la urmatoarea verificare scriu amenda pe asociatie si apoi i-o puteti imputa.

Nu plateste benevol, actiune in instanta, castigati si plateste si mai mult ( onorariu avocat-eu as angaja si avocat pentru actiunea in instanta, eventuale penalizari pentru neplata la timp a amenzii...).

Ba mai bine îi aduci scris la cunoștință, îi pui în vedere să ia dulapul de acolo în x zile și dacă nu-l ia, chemi pompierii, le arăți că a fost înștiințat în scris și nu s-a conformat și știu pompierii ce să facă atunci!
De ce să ia asociația amendă?
recomandam www.parkingbox.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este ... marcadrian marcadrian Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este un spațiu ce a fost destinat pentru uscarea rufelor această vecină a inchis cu grati abuziv ... (vezi toată discuția)
Depozitare roti vara/iarna in parcarea subterana MihaiF99 MihaiF99 Buna ziua, Exista vreo lege care interzice depozitarea rotilor de vara/iarna ale autoturismului, pe spatiul locului de parcare proprietate personala, in ... (vezi toată discuția)
O amenda data de isu , cum se repartizeaza la proprietarii din ... ricu,gal ricu,gal O amenda data de ISU , cum se repartizeaza la proprietarii din asociatie? (vezi toată discuția)