Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este un spațiu ce a fost destinat pentru uscarea rufelor această vecină a inchis cu grati abuziv acel loc si a clădit o camionetă de 6 tone de lemne ulterior s-au răsturnată toate lemnele și e un dezastru administrația doar ia atras atenția dar refuza ai face ceva , această vecină ne amenință in toate felurile din moment ce i-am spus sa și ia lemnele de acolo si sa redeschidă spatiul comun al etajului ... ce pot face legal ? Vă mulțumesc anticipat !
ART. 29 din legea 196/2018
(1) In cazurile in care unul dintre proprietari impiedica, cu rea-credinta si sub orice forma, folosirea normala a condominiului, sau a unor parti componente, potrivit destinatiei acestora, si creeaza prejudicii celorlalti proprietari, proprietarii prejudiciati sau orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau se poate adresa in scris presedintelui, comitetului executiv al asociatiei de proprietari si institutiilor cu atributii privind respectarea ordinii si linistii publice sau, dupa caz, instantelor judecatoresti.
Pe langa Politie va mai puteti adresa si Pompierilor, nu cred ca acestia vor permite depozitarea unei cantitati asa mare de materiale combustibile in interiorul blocului.