avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este ...

Bună, am si eu o problemă cu o vecină pe casa scării este un spațiu ce a fost destinat pentru uscarea rufelor această vecină a inchis cu grati abuziv acel loc si a clădit o camionetă de 6 tone de lemne ulterior s-au răsturnată toate lemnele și e un dezastru administrația doar ia atras atenția dar refuza ai face ceva , această vecină ne amenință in toate felurile din moment ce i-am spus sa și ia lemnele de acolo si sa redeschidă spatiul comun al etajului ... ce pot face legal ? Vă mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:34, 10 Septembrie 2020
ART. 29 din legea 196/2018
(1) In cazurile in care unul dintre proprietari impiedica, cu rea-credinta si sub orice forma, folosirea normala a condominiului, sau a unor parti componente, potrivit destinatiei acestora, si creeaza prejudicii celorlalti proprietari, proprietarii prejudiciati sau orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau se poate adresa in scris presedintelui, comitetului executiv al asociatiei de proprietari si institutiilor cu atributii privind respectarea ordinii si linistii publice sau, dupa caz, instantelor judecatoresti.

Pe langa Politie va mai puteti adresa si Pompierilor, nu cred ca acestia vor permite depozitarea unei cantitati asa mare de materiale combustibile in interiorul blocului.
M am adresat poliției sa deplasat un echipaj care a zis ca trebuie sa ne înțelegem și ca nu intră in atribuțiile lor .
Art. de mai sus spune altceva...
Mai aveti calea pompierilor sau instantei...
Politia nu se implica in solutionare astfel de spete
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini ... cirnu72 cirnu72 Intr-o parcare subterana pe locul de parcare unul dintre vecini si-a pus un dulap de lemn. La recunoasterea ISU ne-a fost atrasa atentia ca doar dulap metalic ... (vezi toată discuția)
Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului - drepturi si obligatii simonasim simonasim Buna seara. Am o mare problema si nu pot sa ma descurc singura. Locuiesc int-un bloc cu 4 etaje care are o uscatorie care este folosita doar de 5 locatari din ... (vezi toată discuția)