avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Exista vre-o modalitate prin care sa pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Exista vre-o modalitate prin care sa pot angaja soția, ...

Bună ziua,
Exista vre-o modalitate prin care sa pot angaja soția, legal, ca menajera, bona, etc?
Care este modalitatea legala, care varianta e mai ușoară și care este mai ieftina?
Imi este necesara angajarea cu salariul minim, pentru a beneficia de vechime în munca.
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Cu stima,
Ionut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 7 Decembrie 2023
Buna ziua,

Nu este mai ok sa incheiati un contract de asigurare cu Casa de pensii
[ link extern ]

La fel si pentru sanatate, se poate incheia un contract cu CNAS.
O puteti angaja ca persoana fizica ..legea nu interzice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort formal - ce variante exista? ibi.tibi ibi.tibi Buna ziua, considerand urmatoare situatie: sot si sotie, casatoriti de mai multi ani, au impreuna 2 copii minori si detin un imobil dobandit in baza unui ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, O persoana care nu are un contract de munca cu un angajator, poate sa-si plateasca asigurarea la stat, pentru a beneficia de servicii medicale ... (vezi toată discuția)
Pfa: nir, deducere utilitati si combustibil, decizie facturare -nelamuriri Maxdim Maxdim Buna ziua, Va deranjez cu cateva nelamuriri pe care le am la inceput de drum cu un PFA ( comert online). Am citit regulamentul forumului si sper sa nu ... (vezi toată discuția)