avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi comunicati care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi comunicati care este cuantumul ...

Buna ziua,

Va rog respectuos sa-mi comunicati care este cuantumul ajutorului de inmormantare pentru o persoana care a decedat si care avea pensie de urmas MAI
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:13, 7 Decembrie 2023
6789 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatia unui fost detinut politic Florentinageorgiana Florentinageorgiana Buna seara! Bunicul meu a decedat acum o luna, din anul 1990 a cotizat la Asociatia fostilor detinuti politici din Romania, la filiala Pitesti. Am fost ... (vezi toată discuția)
Beneficii sociale sot supravietuitor si copil cu handicap, dupa deces in familie Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Am o speta si as vrea sa va cer un sfat pentru ca nu imi este clara legislatia. Sotul: 72 ani, pensionar si salariat al unei primarii, decedat ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sot supravietuitor geogel.iordan geogel.iordan Buna seara. Tatal meu a murit de curand, intrebarea mea este: mama nu are servici, poate beneficia de pensie de urmas de pe urma tatalui meu, si pot ... (vezi toată discuția)