avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista vreun stimulent de la primăria din Timișoara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista vreun stimulent de la primăria din Timișoara pentru ...

Exista vreun stimulent de la primăria din Timișoara pentru nou-născuți, un ajutor pentru mămici?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:04, 8 Decembrie 2023
Mergeti la primaria din Timisoara si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa faca angajatorul si salariata dupa ce se termina concediul de maternitate? bea_iza bea_iza am un caz . mamica doreste sa se intoarca la lucru dupa cele 126 de zile de concediu medical acordate cod indemnizatie 08 sarcina si lauzie. ca si angajator ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru parinti hacman hacman Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru niste fini de la Dalga-jud Calarasi. Sotia a nascut cel de-al patrulea copil de fapt are 3 copii ca un ... (vezi toată discuția)