avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua ! Un functionar public la o agenție de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua ! Un functionar public la o agenție de mediu , domeniul ...

Bună ziua !

Un functionar public la o agenție de mediu , domeniul pe care vrea sa aplice nu intra în conflict cu atribuțiile din fisa postului. Este posibil sa lucrezi intr -un salon de tuns după programul de 8 ore al agenției? Respectând prevederile legale. Ce trebuie făcut în acest sens ? Sa nu fie o problema.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 8 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa lucreze intr -un salon de tuns după programul de 8 ore al agenției.

Va incheia un c.i.m. cu acel salon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Mapsys Mapsys Am o nelamurire, un functionar public simplu asistent dintr-o Primarie, poate sa fie mebru composesor sau chiar membru in cosiliu de administratie al unui ... (vezi toată discuția)
Functionar public implicat in activitati dupa program udaranig udaranig As dori sa stiu care este forma legala de angajare in cazul unui functionar public care ar dori sa se implice in activitati de cercetare dupa program, in ... (vezi toată discuția)
Al 2-lea contract de munca pentru un functionar public. simi7705 simi7705 Buna ziua. As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea 2 contracte de munca cu norma intreaga, in conditiile in care in prezent lucrez in cadrul Primariei, ... (vezi toată discuția)