avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit se va schimba programul d101 ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

se va schimba programul d101 ?

oare asa va ramane formatul declaratiei 101?....e un dezastru formatul actual..ma refer la modul de lucru in completarea formularului...are foarte multe lacune...e foarte primitiv...zici ca e facut de un incepator in informatica..
1- nu verifica codul fiscal...poti sa tasteri caractere numerice alan'dala si le primeste
2- nu salveaza declaratia decat pe discheta..si aia fara sa te anunte ca salvarea s-a efectuat cu succes..dar declaratia ca atare nu se salveaza
3- are codul de bare primitiv mare cat roata carului...
4- nu are conceputa initializarea machetei...trebuie sa stergi ca la clasa 1 toate
datele dinainte ca sa completezi o alta firma
Ce sa mai vorbim...e un dezastru national...e o bataie de joc la adresa tuturor contabililor din Romania...si nimeni nu ia nici o masura...unde sa reclamam? unde sa mergem domnilor....
ATENTIE MARE ECONOMISTI DIN ROMANIA...VA ASTEAPTA CALVARUL
COMPLETARII BILANTURILOR PE 2009.....O SA ALBITI PANA COMPLETATI
UN BILANT...PENTRU CA ESTE FACUT DE ACELASI PROGRAMATOR PRIMITIV
SAU NECALIFICAT...IN FORMAT PDF...SUNTEM IN SECOLUL 21 DOMNILOR..
TREZITI-VA ROMANI.......REVOLTATI-VA
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 10:19, 1 Februarie 2010
Este posibil sa fie imbunatatit programul !
Eu cred ca actuala declaratie si actualul bilant reprezinta un urias pas inainte , deoarece este in format PDF , nemaifiind nevoie sa fie instalat ca si program windows .
@corneliabibi:
va rog sa ve temperati supararile ; aici sintem egali cu dvs , daca dvs aveti asa mari probleme la completarea bilantului, inseamna ca si noi vom avea , dar nu asa se rezolva problemele

Daca sinteti nemultumita , aveti la indemina
[ link extern ] !/
Si tot contra regulamentului este si postarea cu caractere mari
Va multumesc
Un sfat sincer pe care va rog sa-l primiti cu seriozitate : schimbati-va calculatorul atunci cand veti avea posibilitatea. De ce ? Pentru ca nu se va schimba gandirea celor de la Tehnologia informatiei din MF , vor folosi in continuare aceleasi formule performante si - in plus - numarul declaratiilor de intocmit nu va scadea, ci dimpotriva.
Si complexitatea rapoartelor va creste. Daca inainte toti gandeam ca pentru contabilitate cel mai slab calculator este suficient, acum lucrurile s-au schimbat.
Pana la achizitia unui calculator mai performant, apelati la un prieten.
s-a schimbat programul. acum este un fisier pdf. detalii - [ link extern ]
Pt drecredit - De formatul PDF era vorba in toata discutia.
Generic numit "program".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratia 101 pentru utilizatori laura120y laura120y am inteles ca d101 va fi imbunatatita,dar tot nu va raspunde nevoilor a 90% din utilizatorii ei,pentru ca acest format este destinat celor cu calculatoare ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale si suport electronic pt firme erdogan erdogan din 2003 si pana in prezent nu am depus decl fiscale. De ex pt 2003 imi trebuie decl 100 pt trim1,2,3 si4(completate si printate in dublu exemplar).Eu decarc ... (vezi toată discuția)