avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua! Cine are acces la REVISAL și ce se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua! Cine are acces la REVISAL și ce se poate întâmpla ...

Bună ziua! Cine are acces la REVISAL și ce se poate întâmpla când o alta persoana îl publica,fara acordul persoanei căreia ii aparține, expunând inclusiv CNPul și numele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 8 Decembrie 2023
Angajatorul , ITM-ul, AJOFM-ul si ANAF-ul are acces la REVISAL.

Pot cere informatii de la ITM din baza REVISAl, instantele de judecata, Parchetele, Politia, Executorii Judecatoresti si lichidatorii/administratorii judiciari pentru cei aflati in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot determina lichidatorul judiciar sa aplica o hotarare judecatoreasca definitiva? cosming2018 cosming2018 Buna seara. Am o hotarare judecatoreasca definitiva, a unui litigiu de munca, cu o societate, care la finalul procesului m-am trezit ca ea isi declarase ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neachitate de la firma aflata în insolventa lemontee lemontee Bună seara! Firma la care am lucrat a întrat în insolventa, iar, la ora actuala, am 3 salarii dinainte de insolventa și 4 de după, neachitate, deoarece ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil-firma in faliment dalin dalin Buna ziua Ma aflu in concediu de crestere copil, care se termina pe 15.10.2011, iar societatea la care am lucrat se afla in insolventa si s-a dispus ... (vezi toată discuția)