avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract cu atribuții de asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract cu atribuții de asociat

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun contract care sa aibe atributii asemanatoare cu cele ale unui asociat.
Am fost nevoita sa renunt la calitatea de asociat deoarece am accesat un proiect start-up, iar pentru ca mai detin o societate am fi fost depunctati din start. Problema este ca a trebuit sa cedez aportul meu administratorului. Vreau sa stiu daca exista vreo cale legala de a recupera contributia mea...eventual printr-un contract.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:08, 8 Decembrie 2023
trebuia sa-i cedati contributia dvs contra cost. partile sociale se evalueaza si se cumpara. puteti face felurite contracte, dar totul este sa fiti de acord impreuna si e bine sa cereti si sfaturi juridice/ contabile asupra obiectului contractului
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercială pentru minat criptomonede: sub ce cod caen poate funcționa și cum se pot înregistra veniturile în contabilitate? dorin stefan dorin stefan Buna ziua. Particip la un program de accesare fonduri europene si incerc sa realizez un proiect pentru activitatea de minat criptomonede. As dori cateva ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de constructie seneca399 seneca399 Eu si un alt cetatean am cumparat un teren de la acelasi proprietar doua suprafete cu hotar comun si fara acces la acestea. De comun acord am lasat intre ... (vezi toată discuția)
Proiect pentru ong... papinni papinni La multi ani!!! Va salut din nou si va aduc in atentie o mica dilema pe care o am... De ceva timp incerc sa pun pe picioare o asociatie care ... (vezi toată discuția)