avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de servicii ...

Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de servicii mobile , când m-am angajat am adus adeverinta de 12 clase fără diploma deoarece am pierdut o de circa 5 ani ( menționez ca sunt angajata de 1 luna) între timp am aflat ca sunt însărcinată încă nu am anunțat , problema ar fii urmatoarea managerul ma ameninta ca ma da afara adică nu aduc aceea diploma ce sa fac ? Sunt intr-o situație foarte urata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 11 Decembrie 2023
De ce nu mergeti la unitatea de invatamant sa va elibereze un duplicat de pe diploma?
Abia în ianuarie poate sa îmi de-a diploma ...

Cornel Vasile a scris:

De ce nu mergeti la unitatea de invatamant sa va elibereze un duplicat de pe diploma?

Poate va elibereaza o adeverinta pana atunci.
Am adus aceea adeverinta și nu sunt mulțumiți de ea , ce pot sa fac în cazul acesta ? Ma pot da afara??

Cornel Vasile a scris:

Poate va elibereaza o adeverinta pana atunci.

pe ce motiv sa va dea afara ? .. adeverinta tine loc de diploma.

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii diplomelor de absolvire clasa a xii-a si a diplomei de bacalaureat. dsm.daniel dsm.daniel Buna ziua! Am fost astazi la unitatea de invatamant absolvita si mi s-a spus ca nu-mi vor da diploma de absolvire a liceului si a celei de bacalaureat pe ... (vezi toată discuția)