avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de servicii ...

Bună ziua! Sunt angajata la o companie renumita de servicii mobile , când m-am angajat am adus adeverinta de 12 clase fără diploma deoarece am pierdut o de circa 5 ani ( menționez ca sunt angajata de 1 luna) între timp am aflat ca sunt însărcinată încă nu am anunțat , problema ar fii urmatoarea managerul ma ameninta ca ma da afara adică nu aduc aceea diploma ce sa fac ? Sunt intr-o situație foarte urata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 11 Decembrie 2023
Pai manegera mi a zis ca fără diploma de 12 clase chiar dacă am adeverinta ma va da afara

Cornel Vasile a scris:

pe ce motiv sa va dea afara ? .. adeverinta tine loc de diploma.

Ordin nr. 3.844 din 24 mai 2016 pentru aprobarea Regulamentului privind regimul actelor de studii și al documentelor școlare gestionate de unitățile de învățământ preuniversitar
art.34
(1) Până la eliberarea fiecărui act de studiu prevăzut la art. 1 alin. (2), la cerere, se eliberează absolvenților din învățământul preuniversitar care au promovat un nivel de învățământ/examen adeverința prevăzută la art. 2 alin. (1) lit. i).
...

Motivul invovcat pentru concediere nu are si o baza legala .
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii diplomelor de absolvire clasa a xii-a si a diplomei de bacalaureat. dsm.daniel dsm.daniel Buna ziua! Am fost astazi la unitatea de invatamant absolvita si mi s-a spus ca nu-mi vor da diploma de absolvire a liceului si a celei de bacalaureat pe ... (vezi toată discuția)