avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pozitia mea, fata de aceste detectoare cu sau fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pozitia mea, fata de aceste detectoare cu sau fara valva este................. ...

pozitia mea, fata de aceste detectoare cu sau fara valva este.................
Sa se afiseze la AVIZIER toate situatiile posibile vis a vis de aceste detectoare ca sa stim cum sa procedam cu ele si sa nu ne ia prin surprindere, sa nu stim cum sa actionam.
Nu sunt vreun specialist pe administratie nici nu ma pretind dar eu asa cred ca ar trebui procedat.Pana in prezent nu s-a facut nici o prezentare a acestor detectoare si cum sa procedam cu ele.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 9 Decembrie 2023
Nu va face nimeni nicio prezentare. Montajul detectoarelor se face in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata. In proiect se trec detectoare potrivite pentru situatia din teren (numar de apartamente pe scara, expuse la risc de incendiu si/ sau explozie, loc de montaj, suprafata supravegeata, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta intrebare....in continuarea celei precedente.....daca detectorul ... nea caisa nea caisa alta intrebare....in continuarea celei precedente.....daca detectorul este prevazut si cu valva, iar aceasta, asa cum se stie inchide alimentarea cu gaz, ... (vezi toată discuția)
salarii secrete în asociație de proprietari, subsol tehnic plin de cartofi, pepeni și butelii de aragaz. căror autorități mă îndrumați să mă adresez? cornaca cornaca Buna ziua va adresez mai multe solicitari : Locuiesc intr-un bloc, scara cu 32 propietari. Platim presedinte,administrator, un om de tine cheile de la subsol ... (vezi toată discuția)
Instalare senzor gaz si electrovalva Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Administratorul blocului in care locuiesc a apelat la o firma autorizata pt. ca sa monteze electrovalve cu senzori pt. depistarea scurgerilor de ... (vezi toată discuția)