avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aș vrea să deschid un magazin mixt tip hală ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aș vrea să deschid un magazin mixt tip hală metalică

Bună seara,
Aș vrea să deschid un magazin mixt tip hală metalică pe spațiul public.
Aș dori să știu care este procedura pentru e închiria de la primărie o bucată de pământ pentru a amplasa hala.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:03, 9 Decembrie 2023
Trebuie sa depuneți cerere la primărie pentru concesionare în locul dorit iar primaria dacă e de acord, va organiza licitație. Se va licita de fapt pentru valoarea chiriei.
Cerea o depuneți dumneavoastră în calitatea de reprezentant al firmei pe care trebuie s-o aveți.
Apoi dacă veți obține contractul de concesiune, în baza lui veti inregistra la registrul comerțului punctul de lucru al firmei la acea adresa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.r.l cristina.00 cristina.00 care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un s.r.l? (vezi toată discuția)
Acte spalatorie auto self service wulfonski wulfonski As dori sa deschid o spalatorie auto self service. Terenul pe care se va construi spalatoria este proprietate persoana fizica. Ce documente/avize imi sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am si eu o intrebare, daca se poate sa ma lamuriti ... Flavius170398 Flavius170398 Buna ziua , am si eu o intrebare, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine , va rog frumos. De curand am inchiriat un spatiu de la o cunostinta , pentru a imi ... (vezi toată discuția)