avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , am si eu o intrebare, daca se poate sa ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , am si eu o intrebare, daca se poate sa ma lamuriti ...

Buna ziua , am si eu o intrebare, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine , va rog frumos.
De curand am inchiriat un spatiu de la o cunostinta , pentru a imi deschide o mica afacere . Ulterior am aflat ca spatiul respectiv este concesionat de la Primaria orasului respectiv pe 49 de ani.
Intrebarea mea este : se poate da in chirie , cu contract de chirie inregistrat la ANAF , un spatiu dat in concesiune , de catre stat ?
Iti poti produce un venit lunar dintr-un bun al statului?
Am cautat foarte mult in legi, dar nu gasesc nimic legat de chestia asta.Daca stiti cu exactitate legea sau articolul care se leaga de aceasta chestie , va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
Daca poate pica contractul de concesiune , sau contractul meu de chirie in anumite cazuri. Daca este sansa sa imi pierd afacerea intr-un felul sau altul , datorita faptului ca spatiul este concesionat , si asa mai departe. Va multumesc frumos , anticipat. !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 14 Decembrie 2022
Ar trebui sa solicitati persoanei de la care închiriați o copie a contractului de concesiune,acolo ar trebui sa existe clauze care sa va lămurească.Puteti cere relații și de la instituția care a concesionat etcetc.
pentru raspuns la obiect este necesar sa analizati clauzele asumate de parti in contrcatul incheiat intre proprietar =primarie si beneficiar locatorul care v-a inchiriat dv spatiul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren primarie danasrl danasrl Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: suntem o societate comerciala si dorim sa inchiriem un teren de la o primarie. Care este legea aplicabila pentru ... (vezi toată discuția)
Pasi simpli de urmat pentru a inchiria uscatorul? bbking bbking din ce am citit pe acest forum, uscatorul nu poate fi vandut ci doar: inchiriat, concesionat sau dat in folosinta. administratorul asociatie nu prea a fost in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren de la primarie danasrl danasrl Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: suntem o societate comerciala si dorim sa inchiriem un teren de la o primarie. Care este legea aplicabila pentru ... (vezi toată discuția)