avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa pot înțelege :Cu cheltuieli de judecată, pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa pot înțelege :Cu cheltuieli de judecată, pe cale separată.? ...

Cum sa pot înțelege :Cu cheltuieli de judecată, pe cale separată.?

In urma deciziei definitive a instanței de judecată, tribunal in litigiu cu o bancă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
iaminm, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:29, 11 Decembrie 2023
Daca castiga procesul va da sau nu în judecată în alt proces.

București 2023
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Că să explic, eu sunt cel care a câștigat procesul cu banca,(credit cu clauze abuzive), dar nu am înțeles formularea aceasta.eu am achitat la avocatul meu onorariul pentru cheltuielile de judecată.intrebarea este: mi se vor returna sau nu de către banca ?
Doar în urma unui proces separat.Discutați cu av dvs pt a va explica ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare act aditional cu banca iulian2007 iulian2007 desi am incheiat un act aditional cu banca, prin care practic am recunoscut noua marja a bancii majorata, am facut sesizare la OJPC, in urma careia plangerea ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciar contabila mimi56_manolescu mimi56_manolescu Va rog sa-mi spuneti daca Cer expertiza judiciar contabila pe cale separată intr-un proces civil, presupun ca inițial cel care introduce acțiunea ... (vezi toată discuția)
Incepere actiune in instanta impotriva bancii - credit chf viorelh viorelh Ce sanse sunt pentru a avea castig in instanta impotriva bancii de la care ai luat un credit ? In noile conditii legislative,cand au loc tot felul de ... (vezi toată discuția)