avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contestare act aditional cu banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contestare act aditional cu banca

desi am incheiat un act aditional cu banca, prin care practic am recunoscut noua marja a bancii majorata, am facut sesizare la OJPC, in urma careia plangerea mi-a fost admisa (privind clauze abuzive in contract si abuzul prin care am fost fortat sa semnez actul aditional - daca nu as fi facut-o, eram somat/fortat sa returnez suma imprumutata "in integrum").
ca urmare, in luna mai a acestui an urmeaza sa se judece cauza (procesul verbal prin care OJPC a constatat abuzurile a fost inaintat instantei de judecata pentru a se stabili daca este abuz ori nu)
1. credeti ca as putea avea castig de cauza?
2. care ar fi onorariul unui avocat pentru o astfel de reprezentare?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:38, 16 Martie 2010
da.. aveti castig de cauza
onorariul se recupereaza de la banca sub forma cheltuielilor de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ina 13 ina 13 Buna ziua,am o problema in legatura cu un credit pe care l-am contractat anul trecut si care este cu o dobanda marja + libor chf. Luna trecuta am primit o ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract credit ipotecar JeniGeni JeniGeni Buna ziua, Am urmat sit:intr-un contract bancar ipotecar in care sunt codebitor,la capit.dobanzi dupa dobanda fixa de 4,5% aplicabila in primul an,se ... (vezi toată discuția)
Clauza act aditional credit KOSOVO123 KOSOVO123 buna ziua am si eu o nelamurire la actul aditional primit de la banca pt un credit ipotecar,la art 5 se specifica\\"in cazul in care imprumutantul va ... (vezi toată discuția)