avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din vanzare online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din vanzare online

Buna seara, anul acesta am castigat suma de 12.000 de lei prin vanzari online pe un site din strainatate, intrebarea mea este, acesti 12.000 de lei trebuiesc declarati in Declaratia Unica pe pagina "Date privint impozitul pe veniturile realizate din Romania" sau pe pagina "Date privint veniturile realizate din strainatate"? Ca banii i-am castigat cand m-am aflat in Romania, dar banii au fost primiti din alta tara. Multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:39, 10 Decembrie 2023
Din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)