avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea ...

Buna seara,
Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea destinatiei uscatoriei de la parterul unui bloc. Un proprietar care are o firma vrea sa inchirieze uscatoria iar comitetul executiv a hotarat sa schimbe destinatia uscatoriei. In situatia in care uscatoria ii va fi inchiriata acelei persoane se poate schimba destinatia fara acordul proprietarilor?
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 23:30, 13 Decembrie 2023
@robert1958 de obicei cei care se fac stăpâni pe spațiile comune nu vor să plătească nimic!
Dar da, aveți dreptate în răspunsul dumneavoastră, e stipulat în lege că se pot închiria acele spații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

UscĂtoria poate fi ÎnchiriatĂ de cĂtre un singur proprietar ? DaniSarah DaniSarah Mă interesează dacă uscătoriei i se poate aplica acest regim, ,,proprietarii direct afectați de vecinătate,, neexistând. Proprietarul are apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cote intretinere pentru uscatoria inchiriata cocani cocani Uscatoria a fost închiriată unei persoane juridice. La ce cheltuieli ale asociatiei trebuie sa contribuie? Cheltuielile de intretinere ale Imobilului ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu uira uira Intentionez sa cumpar un spatiu cu destinatia de uscatorie pe care apoi sa-l transform in spatiu de inchiriat, 2 spatii din cele invecinate direct fiind ... (vezi toată discuția)