avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate sa îmi schimb prenumele din Iasmina in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate sa îmi schimb prenumele din Iasmina in Yasmine pe cale ...

Se poate sa îmi schimb prenumele din Iasmina in Yasmine pe cale legală dacă dovedesc ca in certificatul de naștere îl am pe tatăl meu arab (Yasmine fiind un nume cu origine arabeasca) și explic ca încă de mică am fost strigată după acest nume si aproape toți care ma cunosc, ma știu după acest nume? Pe lângă asta, Yasmine e o versiune arabeasca a numelui Iasmina deci nu este neaparat un nume complet diferit, ar ușura asta cu ceva procesul de schimbare a numelui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 10 Decembrie 2023
Da, se poate .. detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica problema cu certificatul de nastere al copilului meu ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. Cu ce sa dovedesc ca prenumele copilului meu se scrie altfel,decat cel pe care este scris in registru de stare civila.Prenumele copilului este de ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume api1024 api1024 Buna ziua!In primul rand imi cer scuze daca am postat in categoria gresita.Vreau sa-mi schimb numele.Mai precis,sa renunt la un prenume(sa raman doar cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume copil 18 ani toadermarina toadermarina buna ziua . Baiatul meu a implinit varsta de 18 ani in luna aprilie anul acesta si el vrea sa-si schimbe prenumele pe cale administrativa .Noi parinti lui am ... (vezi toată discuția)