avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revin cu incă o întrebare, dacă ma angajez numai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revin cu incă o întrebare, dacă ma angajez numai după data de ...

Revin ,cu inco întrebare,dacă ma angajez numai după data de 2 ianuarie,și demisia m-am dat-o la 1 decembrie, pot beneficia de maternitate pentru creșterea copilului
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 11 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este data prezumata a ansterii copilului?
Luna august 2024

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a ansterii copilului?

septembrie 2022 - august 2024 este perioada eligibila pentru CCC.

Astfel , daca ati realizat în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , venituri supuse impozitului pe veni aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau v-ati aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010, veti beneficia de indemnizatia CCC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație de creștere a copilului. buna dimineața. sunt însărcinată în luna a 4 a și stau ... Ungureanu Denisa Ungureanu Denisa Buna dimineața. Sunt însărcinată în luna a 4 a și stau in marea Britanie. Din cauză că nu mi s-au acceptat actele pot aplica pentru indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am lucrat pt un angajator intre 14.10.2019-27.02.2020. ... Flori808 Flori808 Bună seara, Am lucrat pt un angajator intre 14.10.2019-27.02.2020. Apoi nu am mai avut loc de munca. Intre 01.02.2021-26.11.2021 am lucrat in alta parte. ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie Iancumg Iancumg Bună seara,as dorii sa știu dacă mă încadrez pt a beneficia de indemnizatie în cazul în care termin cursurile scolii post liceale în august 2017 și ... (vezi toată discuția)