avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara.D-le Carp Mircea în articolul 88, cît ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara.D-le Carp Mircea în articolul 88, cît și în articolul ...

Bună seara.D-le Carp Mircea în articolul 88, cît și în articolul 52 al legii 360/2023 se spune că este ptr" cei care lucrează în condiții de handicap"...nu se spune nici ptr cei care au lucrat...nici ptr cei care vor lucra...Nu este nici o problemă,aștept acele norme metodologice care să spună clar acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:31, 10 Decembrie 2023
De ce la art.144 se face trimitere doar la art.85(3) ?
Cautati raspunsul la art.144-recalculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.am lucrat contributiv in condiții de handicap accentuat, ... Iorga Niculai Iorga Niculai Bună seara.Am lucrat contributiv in condiții de handicap accentuat, permanent și nerevizuibil 28,5 ani.Am în același timp gr.2 de muncă 13 ani.Am stagiul ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoană cu handicap accentuat. am lucrat 32 de ani, ... a_ungureanu a_ungureanu Sunt o persoană cu handicap accentuat. Am lucrat 32 de ani, după standardele valabile pentru orice persoană de sex feminin născută în 1955. Handicapul ... (vezi toată discuția)
Noua formula de calcul din legea 360/2023 Marioni Marioni Buna ziua, As dori sa știu daca art.88 din legea 360/2023 se aplica si pentru persoanele care sunt deja pensionate la data intrării in vigoare a noii ... (vezi toată discuția)