avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reducere cheltuieli de executare Bună ziua, Îmi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Reducere cheltuieli de executare Bună ziua, Îmi poate spune ...

Reducere cheltuieli de executare

Bună ziua,
Îmi poate spune cineva, cat de repede : am un credit bancar, la executor a ajuns fracționat astfel incat s-au format mai multe dosare executionale, acum actualizează nivelul cheltuielilor la peste 12.000 Ron, total creanta creditor 80.000 Ron, ceea ce este absolut exagerat.
M-a anunțat de acest aspect prin mail, nu mi-a trimis un act oficial, pot depune contestație la executare sa solicit reducerea prin raportare la nivelul cheltuielilor stabilite de lege ?
Se va admite contestația?

Aștept un răspuns cât de repede posibil,
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:49, 11 Decembrie 2023
Îmi poate răspunde cineva ? Este urgent pentru a ști cum sa procedez mai departe ?
Mulțumesc
Daca cheltuielile de executare exced sumelor stabilite de Ministerul.Justitiei puteți solicita reducerea acestora.Ce se va întâmpla e greu de ghicid,depinde cum redactati contestația,cum o motivați,dacă gasiti ordinul privind cuantumul.onorariilor etcetc.In mod normal ar trebui sa apelați la av dar probabil ținând cont de gradul de îndatorare încercați sa reduceți cheltuielile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O hotarare judecatoreasca si 2 dosare executionale vidoqc vidoqc Bună ziua! Împreună cu soția am pierdut un proces, iar Hotărârea Judecătorească a rămas executorie. BEJ a pus în executare hotărârea și a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli - contestatie teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca stie cineva despre cum se stabileste valoarea cheltuielilor cu executarea. Valoarea acestor cheltuieli reprezinta ... (vezi toată discuția)
Eos ksi eugenio0711 eugenio0711 Buna seara Acum cateva zile sotia a primit un plic de la EOS pe adresa noua la care s-a mutat dupa casatorie unde are si numele si prenumele schimbate ... (vezi toată discuția)