avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adică cei care au avut salariu brut de 10.000 lei si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adică cei care au avut salariu brut de 10.000 lei si au muncit ...

Adică cei care au avut salariu brut de 10.000 lei si au muncit 30 ani vor lua pensie la fel ca cei care au lucrat pe salariu minim aceeași perioada?Va rog, exemplificați ca să înțelegem și noi

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie in 1990, cum as mai putea sa solicit recalcularea pensiei? elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, Am iesit la pensie pe data de 4 oct. 1990 ca electriciana cu cea mai mare categorie si am lucrat 38 ani si 2 luni la foc continuu din iulie 1952- ... (vezi toată discuția)
La cumpararea vechimii ptr pensie , daca am lucrat 12 ani din ... Bobita3056 Bobita3056 La Cumpararea vechimii ptr pensie , daca am lucrat 12 ani din 1976-1988 va trebui sa platesc 3 ani ca sa ajung la stadiul minim de cotizare de 15 ani. ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu din partea unui decan ! CLIO CLIO Am fost pana in \'90 laborant la o catedra din Univ.Politehnica Bucuresti !Prin\'91 ni s-au transformat posturile de laboranti in muncitori necalificati !In ... (vezi toată discuția)