avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Buna ziua.
Daca am angajat o persoana acum un an prin ajofm si am obtinut subventia de 2250 lei insa nu s a terminat perioada de 2 ani obligatorie pot suspenda contractul de munca pentru 30 de zile in condiitle in care nu este de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 12 Decembrie 2023
Da,se poate suspenda c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima activare la sfarsitul perioadei de somaj prest prest Buna seara Am terminat perioada de somaj la data de 10 iunie 2019.Urmeaza sa ma angajez dupa data de 01.07.2019.Beneficiez de prima de activare de ... (vezi toată discuția)
Subventie lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Ma puteti lamuri care este de fapt subventia (2250 lei sau 900 lei) ce se acorda pentru angajarea unei persoane de peste 45 ani si care sunt conditiile? Va ... (vezi toată discuția)
Angajatorul care angajează un elev aflat în șomaj indemnizați ... Habbabear Habbabear Angajatorul care angajează un elev aflat în șomaj indemnizați în 2023, elev care are vârstă de 32 de ani, beneficiază de acel ajutor de 2250 lei? (vezi toată discuția)