avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mama nu a primit decat un singur card in valoare de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mama nu a primit decat un singur card in valoare de 700 ron in ...

Mama nu a primit decat un singur card in valoare de 700 ron in luna noiembrie 2023, dansa nu are decat un venit lunar de 1175 ron, ce se intampla, va primi si a doua transa?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:04, 12 Decembrie 2023
Suma primita in noiembrie a fost a doua transa.Prima transa a fost in februarie.
[ link extern ] /
Eu stiu asta, dar dansa nu a primit decat un singur plic in Noiembrie, in rest nu a primit nimic
Cititi cu atentie ce scrie in linkul pe care vi l-am atasat.
Pentru prima transa poate ca nu a fost eligibila.Nu se ia in calcul doar venitul dumneaei, ci veniturile cumulate a tuturor celor care locuiesc la aceeasi adresa.Poate cand s-a dat prima transa nu a fost eligibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu ... Georgescu_Vasile Georgescu_Vasile Buna ziua, As dori daca se poate sa stiu daca un pensionar cu varsta de peste 60 de ani care a lucrat anul acesta in Ianuarie si jumatate din luna Februarie ... (vezi toată discuția)
Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)