avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Dețin o firma pe care mi-am desfășurat ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Dețin o firma pe care mi-am desfășurat activitatea ...

Buna ziua,

Dețin o firma pe care mi-am desfășurat activitatea part time. Am avut câțiva clienți pentru care am prestat servicii, am făcut contract de prestări servicii pentru a elibera factura și am încheiat activitatea de comun acord scris și verbal, dar fără act adițional la contract. Cum se poate face pentru a incheia contractele și totul să fie în regulă? Pentru unii clienți au trecut câteva luni de la încetarea activității.

Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - contract ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in urmatoarea chestiune (expun pe scurt): Sun administratorul unui SRL, iar in 2011 am incheiat ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional, dar plati la zi Ionut198x Ionut198x Buna ziua. Firma care presta servicii catre un client, a fost suspendata, si a fost deschisa o a doua firma care a preluat toate contractele. Practic, ... (vezi toată discuția)
Modificare contract adypompy adypompy buna ziua am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pentru executa termoizolatiei unui apartament. in contract s-a trecut pretul final si ... (vezi toată discuția)