avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Daca intr-o luna solicit 1-2 zile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Daca intr-o luna solicit 1-2 zile de concediu de ...

Buna seara. Daca intr-o luna solicit 1-2 zile de concediu de odihna, dar am si ore suplimentare efectuate (inclusiv in zile de sarbatoare legala), e legal ca angajatorul sa-mi dea libere pentru zilele in care am cerut concediu de odihna? Mai concret, pe data de 27,11,2023, din cauza viscolului, am ramas, din weekend, blocat in alt oras , iar luni 27,11,2023 nu m-am putut prezenta la locul de munca, solicitand, de duminica 26,11,2023, concediu de odihna. Pe 30,11,2023 (sarbatoare legala) am lucrat 11 0re. Zilele trecute, supervizorul m-a anuntat ca pentru 27,11,2023 m-a trecut in liber si nu in concediu, asa cum solicitasem...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 12 Decembrie 2023
Normal era sa va treaca in CO, dar asa ati ramas cu o zi in plus de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna micutzulurs micutzulurs buna ziua , daca lucrez sambata si duminica ,concediu de odihna va include si aceste zile in perioada de odihna sau numai cele 5 zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se da urmatoarea situatie: pana la data de 20 a lunii, ... catalinmail072007 catalinmail072007 Buna ziua. Se da urmatoarea situatie: pana la data de 20 a lunii, sa zicem, un angajat efectueaza 30-32 (poate chiar si mai mult) de ore suplimentare (ore de ... (vezi toată discuția)