avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog la urmatoare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog la urmatoare problema? Sotia ...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog la urmatoare problema? Sotia mea (suntem inca casatoriti) a plecat cu 2 copii in straintate iar eu am ramas in Ro. Si m a sunat acum ceva timp ca vrea sa se desparta de mine si nu vrea sa vina acasa cu copiii. Sunt disperat si nu stiu la cine sa apelez, Politie, protectia copiluiui....

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: letsstayhome , utilizator 09:31, 13 Decembrie 2023
A plecat cu acordul dvs cu copiii? Unde a plecat, adica în ce scop? Acordul era pe o perioada determinata? A expirat acea perioada?
Da au plecat cu acordul meu prin procura notariala, procura expria peste 2 ani. Dar e doar un acord sa poata sa iasa din tara cu copiii in lipsa mea. In scopul sa steie 2-3 luni in vacanta. Si acum ii cer sa se intoarca cu copiii si ma ingnora.
ce varsta au copiii si cand au plecat ?
3-5 ani si au plecat acum 3 luni doar ca acum 2 saptamani ma sunat si mi a zis de vestea despartirii. Ideea era ca vroiam cu totii sa ne stabilim in Franta si urma sa merg si eu ulterior. Eu am ramas in tara ca trebuia sa rezolv niste chestii si ulterior sa merg la ei. Sunt stabiliti la socrii mei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La succesiune trebuie sa participe toti membrii familiai de gradul intai? doinatudorita doinatudorita Buna ziua!In urma cu 8 ani sotul meu a murit iar eu am ramas in casa cu cei 4 copii pe care ii am.Eu as dorii sa vand casa acum, copii sunt majori ,2 dintre ei ... (vezi toată discuția)
Divort... fara acordul si in lipsa unei parti? alinal** alinal** Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac? Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat ... (vezi toată discuția)
Mostenire CorneliaSandu81 CorneliaSandu81 Buna ziua as avea nevoie de ajutor, sa-mi spuneti ce avem de facut. O sa va povestesc pe scurt: In 2011 tatal meu a decedat, am facut succesiunea, doar ca ... (vezi toată discuția)