Ma puteti ajuta va rog la urmatoare problema? Sotia mea (suntem inca casatoriti) a plecat cu 2 copii in straintate iar eu am ramas in Ro. Si m a sunat acum ceva timp ca vrea sa se desparta de mine si nu vrea sa vina acasa cu copiii. Sunt disperat si nu stiu la cine sa apelez, Politie, protectia copiluiui....
Da au plecat cu acordul meu prin procura notariala, procura expria peste 2 ani. Dar e doar un acord sa poata sa iasa din tara cu copiii in lipsa mea. In scopul sa steie 2-3 luni in vacanta. Si acum ii cer sa se intoarca cu copiii si ma ingnora.
3-5 ani si au plecat acum 3 luni doar ca acum 2 saptamani ma sunat si mi a zis de vestea despartirii. Ideea era ca vroiam cu totii sa ne stabilim in Franta si urma sa merg si eu ulterior. Eu am ramas in tara ca trebuia sa rezolv niste chestii si ulterior sa merg la ei. Sunt stabiliti la socrii mei.
Mostenire
CorneliaSandu81
Buna ziua
as avea nevoie de ajutor, sa-mi spuneti ce avem de facut. O sa va povestesc pe scurt: In 2011 tatal meu a decedat, am facut succesiunea, doar ca ... (vezi toată discuția)