avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suntem doi soti care avem bunuri proprii dinainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suntem doi soti care avem bunuri proprii dinainte de casatorie. ...

Suntem doi soti care avem bunuri proprii dinainte de casatorie. Exista posibilitatea de a aduce acele bunuri in proprietate comuna? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 13 Decembrie 2023
De ce nu lăsați lucrurile așa cum sunt, și vreți să vă faceți complicații`?
Copii aveți ambii soți`?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
Dapix, utilizator
exista, puteti schimba regimul matrimonial in cel am cominitatii conventionale de bunuri si prin conventie notariala aduceti fiecare bunurile proprii in comunitte, dar nu e cazul sa faceti asta, nu aveti niciun motiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea mostenirii cu sotul. am construit casa, casatorita fiind, pe terenul părinților ... Mariamea Mariamea Am construit casa, casatorita fiind, pe terenul părinților (pe baza unui acord notarial de la ei, ca putem, eu si soțul sa contruim casa pe terenul lor). ... (vezi toată discuția)
Cum pot bunurile imobiliare sa devina proprietate comuna Anamaria_Vaida Anamaria_Vaida Buna ziua, Sunt impreuna cu partenerul meu de aproape 20 de ani, avem impreuna 2 copii minori si mai multe proprietati imobiliare achizitionate in aceasta ... (vezi toată discuția)
Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală ... majestik majestik Am avut o casă anterior casatoriei dar am făcut o greșeală la care mi-a atras atenția și notarul,am lăsat acea casă în regimul matrimonial cu bunuri ... (vezi toată discuția)